Interieur - Abbin Natuursteen

Natuursteenmaatwerk geeft een uniek karakter aan uw interieur. Het kan verwerkt worden als subtiele afwerking, zoals o.a. raamtabletten en binnendeurdorpels, een karaktervolle vloer of een eyecatcher zoals een o.a. een schouw- of wandbekleding.

Bekijk project
Project A Loenhout
Product:
Badkamermeubel in marmer Marron Emperador Poli.

Marmer gebruiken voor je badkamer is altijd een goed idee. Het straalt warmte en robuustheid uit en zorgt voor een prachtige, high-end look and feel. Voor deze badkamer maakten we een meubel op maat in Marron Emperador Poli, een schitterende keuze voor de afwerking.

Bekijk project
Project L-Wuustwezel
Product:
Bekleding haardmeubel en keukenblad in zelfde materiaal. Neolith Himalaya Crystal Ultrasoft. keukenblad met naad – onderbouw spoelbak.

Om deze bloedmooie woning te voorzien van een stijlvolle rode draad koos men ervoor om hetzelfde materiaal te gebruiken voor zowel het haardmeubel als het keukenwerkblad. Deze gedurfde keuze zorgde voor dit unieke, tijdloze resultaat. Een parel van een interieur.

Contacteer ons voor uw

Vrijblijvende offerte

Abbin Natuursteen heeft een breed assortiment aan oplossingen voor uw project op maat.

Waarom Abbin?

Maatwerk tot in detail

Wij leveren gedetailleerd maatwerk op al onze producten van keramische steen tot marmer en zelfs Dekton.

Kwalitatieve materialen + afwerking

Wij selecteren nauwlettend de materialen zodat deze top zijn voor jouw klanten in de mooiste designs.

Ruim aanbod

Kom als bedrijf langs in onze gloednieuwe showroom en ontdek de voordelen van ons grote aanbod.

B2B Specialist

Wij leveren onze kwaliteit uitsluitend voor bedrijven, overheden, aannemers, architecten en projectontwikkelaars waardoor wij ontzettend veel ervaring hebben met grootschalige opdrachten.

+100 projecten

Maatwerk en kennis van zaken gaan hand in hand voor het geven van goed advies voor projecten. Onze ruime ervaring in combinatie met ons goed uitgeruste machinepark zorgt voor een goede klantentevredenheid in meer dan 2000 projecten.