Bedankt voor uw aanvraag! - Abbin Natuursteen

Aanvraag ontvangen!

Wij nemen snel contact met u op.

Lees alvast meer over ons bedrijf

Abbin: fabriek in maatwerk.

Abbin natuursteen is opgericht in het jaar 2000 door Guido Peeters. Einde 2018 besliste Guido samen met zijn zoon, die samen met hem zaakvoerder was, om het bedrijf te verkopen aan de familie Van Den Heuvel. Dochter Elise Van Den Heuvel en haar man Stef Van Ginkel nemen nu de dagelijkse leiding op zich.

In de aanvangsjaren was de productie vooral gericht op het maatwerk in arduin voor de ruwbouw en het interieurwerk voor vloerders. Voortdurende investeringen in een modern CNC-gestuurd machinepark hebben deze productie uitgebreid naar maatwerk voor interieur (o.a. keukenwerkbladen, badkamertabletten, …). De jarenlange ervaring van onze mensen gekoppeld aan de innovatie binnen het bedrijf, zorgen ervoor dat we U altijd vakkundig en correct advies kunnen verschaffen over uw vraag voor natuurlijke klasse op maat.

WAT ZIJN DE TROEVEN VAN ABBIN?

Maatwerk tot in detail zodat je steeds de beste oplossing kan aanbieden

Wij leveren gedetailleerd maatwerk op al onze producten van keramische steen tot marmer en zelfs Dekton.

Kwalitatieve materialen voor top resultaat

Wij selecteren nauwlettend de materialen zodat deze top zijn voor jouw klanten in de mooiste designs.

Ruim aanbod

Kom als bedrijf langs in onze gloednieuwe showroom en ontdek de voordelen van ons grote aanbod.

B2B Specialist

Wij leveren onze kwaliteit uitsluitend voor bedrijven, overheden, aannemers, architecten en projectontwikkelaars waardoor wij ontzettend veel ervaring hebben met grootschalige opdrachten.

2000+ Tevreden klanten

Maatwerk en kennis van zaken gaan hand in hand voor het geven van goed advies voor projecten. Onze ruime ervaring in combinatie met ons goed uitgeruste machinepark zorgt voor een goede klantentevredenheid in meer dan 2000 projecten.

Natuurlijke klasse op maat

Wie voor natuursteen kiest, kiest voor een onbetwist kwaliteitsproduct met authentiek, modern en tegelijk tijdloos karakter. Een keuze die nog generaties zal gewaardeerd worden.

De laatste jaren zijn er materialen, die naast natuursteen, een vaste plaats hebben ingenomen in maatwerk voor binnen- en buitentoepassingen. Composiet, Dekton en keramiek hebben allen hun eigen specifieke eigenschappen in gebruik en verwerking.

Vacatures bij Abbin

Klaar voor een job bij een marktleider?

Om onze positie als marktleider te houden zijn wij steeds op zoek naar experten om ons team te versterken.