Loading...

Meesters in maatwerk


Abbin natuursteen is gekend om haar kwaliteitsvolle afwerking en veelzijdigheid aan materialen en producten. Een team van experten staat elke dag klaar in onze moderne productieomgeving om uw maatwerk tot in het kleinste detail af te werken volgens de regels der kunst. Door een grote voorraad aan materialen en een voortdurende investering in een modern CNC-gestuurd machinepark kan Abbin snel inspelen op uw vraag naar maatwerk voor zowel ruwbouw- als interieurprojecten. Sinds de verhuis naar onze vestiging in de Rijkmakerlaan, in het jaar 2000, is ons machinepark uitgebreid van 3 naar maar liefst 19 machines, waaronder: een automatische productielijn voor arduin, een CNC-brugzaag met automatisch vacuüm verlegsysteem, CNC-freesmachines en een waterjet. Daardoor kunnen quasi alle materialen vlot en nauwkeurig verwerkt worden.

Ook de nieuwste trends in natuursteen vormen voor Abbin geen probleem door het continu innoveren van productiemethoden en bijscholen van personeel. Wij gaan dan ook iedere dag opnieuw voor ‘natuurlijke klasse op maat’.

Ontdek onze materialen  

Maatwerk
is onze standaard


Ons bedrijf profileert zich al jaren op de markt als een specialist in zowel het interieur als exterieur maatwerk. De keuze van kwaliteitsvolle materialen, geautomatiseerde machines en de manuele eindafwerking door onze vakmensen in eigen werkplaats, zijn al jaren een bewuste keuze binnen het productieproces.

Abbin Natuursteen streeft ernaar het maatwerk zo snel mogelijk te leveren aan hoogwaardige kwaliteit.

Kom meer te weten over ons